Головна » 2015 » Березень » 10 » Весна прийшла
10:04
Весна прийшла

6 березня 2015 р в Заболотівському відділенні обласного центру соціальної реабілітації дітей –інвалідів відбулося Свято весни і жіночої краси.
Діти підготували святковий концерт - веснянки, вірші та танці. Особливо  батькам сподобався  танець з хустками. Активно і весело  приймали участь в дитячому спектаклі « Коза і семеро козенят».

На завершення діти привітали своїх мам та працівниць закладу з жіночим днем -  8 березня.
Захід пройшов весело та щиро. Кожна дитина, відповідно до своєї можливості, проявила свої артистичні здібності й талант.

Природа спить і бачить сни,
Ще покрив не чіпають сніжний,
Але всюди ознаки весни…
І в свято жіночне і ніжне,
Рідна ненька моя!
Тобі бажаю щастя я!
Ти немов сонечко весною-
Спокійно і тепло з тобою!

Хто на світі кращий друг? Звичайно, мама. З мамою ти можеш погуляти, поговорити, запитати її про щось. Мамі можна довірити всі свої таємниці.
 Мама - ніжна, лагідна та чуйна.  Вона всім своїм серцем нас любить. Мама - це найдорожче, що у нас є. Адже саме вона подарувала життя . Ми любимо свою маму за ніжність, доброту та ласку.

У мам є своє свято - Восьме березня. У цей день вони отримують багато квітів і подарунків. Як добре, що є такий день, коли всі жінки можуть забути про проблеми і радіти святу! Я бажаю всім мамам на світі терпіння у вихованні своїх дітей, здоров'я, щастя. Нехай вони завжди залишаються молодими і красивими. Спасибі нашим мамам за те, що вони є.
Мами сподіваються на розуміння і повагу своїх дітей. Мама – це найдорожче, що може бути на світі! Для нас мама дорожча за усі багатства. Вона дарує радість і гармонію. Коли ми виростемо, ми зобов'язані віддячити турботою своїм мамам за всю любов і радість, за все те, що вони дали нам.

У всіх різні мами. У когось – веселі, у когось не дуже. У когось вони з темним волоссям, а у когось – зі світлими. Але всі вони об'єднані одним почуттям – любов'ю до своїх дітей. Вони не ділять любов до себе і до своєї дитини, вони віддають її цілком. Можливо тому перше слово, що говорить дитина – це слово «мама».
До мами треба ставитися з любов'ю і ніжністю, турботою і ласкою. «Мама» - слово надзвичайно важливе!

Ми дуже любимо цей день – Восьме березня. Тане сніг, течуть струмки, природа наповнюється ароматом весняної свіжості. Настала весна. Ось вже наближається Восьме березня. Восьме березня – прекрасне свято, Міжнародний жіночий День. Цей день – свято всіх мам на планеті. Кожна жінка на цій планеті чиясь мама. І кожна жінка на землі відзначає це свято. Усі навколо вітають жінок. Хочеться, щоб свято Восьме березня для наших мам повторювалося щодня.

Переглядів: 411 | Додав: Lelechenia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: