Головна » Архів новин

Для тебе , дитино, для тебе
Блакить подарую неба,
Стежки від дому відкрию,
Твою любитиму мрію.
Ти-щастя моє , дитино,
Від Бога , свята перлино,
Врожай мого щедрого поля,
Моя ти усміхнена доля!
2 червня 2014р у Заболотівському відділенні денного стаціонару Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося свято – міжнародний день захисту дітей. За участю вихователів та батьків, діти підготували святковий концерт – пісні, танці, вірші, конкурси та розваги. Свято пройшло весело , в щирій, дружній обстановці. На свято приїхали наші шефи – рятувальники ДСНС України в Івано- франківській області. Дітей привітала Начальник відділу зв’язку із ЗМІ та громадськістю Перцович Христина Воло ... Читати далі »

Додатки: Картинка 1
Переглядів: 237 | Добавив: lilia | Дата: 10.06.2014 | Коменти (0)

У гості до наших "лелечинят" завітали отець Ярослав і друзі школярі Джурівської ЗОШ. Вони провели обряд Хресного Шляху, відчитуючи молитви перед кожним 14 образів, отримуючи таким чином розрішення гріхів, рівні тим,які одержують, відвідуючи святі місця в Палестині,

"Хресна дорога" - дорога страждань, життя, повне стійко перенесених лих. Часто можна почути вислів: "Кожний свій хрест несе" - натякаючи на той важкий Хрест, що ніс Христос на Голготу. У наших діток свій важкий Хрест, але він значно легший,коли поряд добрі люди,з великими і щирими серцями,з доброю усмішкою і лагідним поглядом.

Ми завжди раді бачити таких людей у нас в гостях.

Переглядів: 277 | Добавив: Lelechenia | Дата: 17.04.2014 | Коменти (0)

« 1 2 3